Info!

Information från Arrangörsgruppen finner du även under menyn – senaste nytt

Praktisk information

Här samlar vi all praktisk information som du kan behöva inför dina dagar på Förebygg.nu

Plats

Konferensen Förebygg.nu genomförs på Folkets Hus i Göteborg, Olof Palmes plats 3. Hitta hit!

Anmälan

Nästa konferens kommer genomföras hösten 2019 och anmälan till Förebygg.nu 2019 öppnar våren 2019.

Kostnad

Inför anmälan 2019 uppdaterar vi deltagarkostnaderna för konferensen.

Boende

Boende bokas av deltagare själva. Tänk på att Göteborg är en mycket populär arrangemangsstad även på hösten, speciellt de dagarna då förebygg.nu arrangeras. Boka ditt boende så snart du har möjlighet. Du hittar boendealternativ bland annat på www.goteborg.com

Vi förbehåller oss rätten till ändringar av prisuppgifter och programinnehåll samt reserverar oss för eventuella tryckfel.

Vad kostar det att delta på Förebygg.nu 2017?

Deltagaravgift 2019 uppdateras när konferensen närmar sig

Var kommer konferensen Förebygg.nu att vara någonstans?

Konferensens alla delar kommer att vara på Folkets Hus i Göteborg. Adressen är Olof Palmes plats 3 och närmaste spårvagnshållplats är Järntorget.

Vad ingår i deltagaravgiften?

Deltagaravgiften inkluderar tillträde till konferensen, utställningar, fika och luncher. I priset ingår även inträde till Festkväll samt Förfest, det är dock viktigt att ange önskemål om att delta på dessa vid anmälan.

Är min anmälan bindande?

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till en annan fysisk person. Personliga val kan endast i undantagsfall ändras i samband med överlåtelsen. Om överlåtelsen sker senast en månad innan konferensen kan eventuella önskemål om specialkost tillgodoses. Överlåtelse eller anmälan om förhinder sker till vår e-postadress: info@forebygg.nu

När får jag en bekräftelse på min anmälan?

Efter att du gjort din anmälan kommer du inom några dagar att få en förhandsbekräftelse till den e-postadress du angivit. Om du anmäler dig under sommaren 2017 kan bekräftelsen dröja upp till 1-3 veckor på grund av lägre bemanning.

Hur och när får jag min biljett?

Din konferensbiljett skickas ut per brev en månad innan konferensen. Du skall ha med dig biljetten till konferensen då den också fungerar som din personliga namnskylt.  Det är viktigt att du har på dig din personliga namnskylt under konferensen då denna ger dig tillträde till seminarier, utställningar, fika och lunch. Om det är någonting som inte stämmer på biljetten vänligen hör av dig till: info@forebygg.nu

Vad gör jag om jag tappat bort min biljett?

En vecka innan konferensen skickar vi ut en PDF-kopia på din konferensbiljett tillsammans med en påminnelse om att konferensen närmar sig till den e-postadress du angivit i din anmälan. Om du inte hittar den biljett vi skickat ut per brev, skriv då ut denna och ta med den till konferensen, så kommer din incheckning att gå på några sekunder.

Kommer jag få mina förstahandsval?

Vi arbetar för att alla i största möjliga mån ska få sina förstahandsval i samband med seminarier och fokusspår, men vi kan tyvärr inte garantera detta då det är begränsat antal platser i samband med vissa delar av programmet. En tidig anmälan till konferensen ökar dina chanser att få dina förstahandsval tillgodosedda.

Finns det möjlighet att göra en gruppanmälan?

Det är möjligt att göra en gruppanmälan (enbart tvådagarsbiljett) gällande minst 10 personer, t.o.m. den 15 september. Önskar du mer information gällande gruppanmälan kontakta oss via vår mail info@forebygg.nu.