Info!

Information från Arrangörsgruppen finner du även under menyn – senaste nytt

Praktisk information

Här samlar vi all praktisk information som du kan behöva inför dina dagar på Förebygg.nu 2019

Plats

Konferensen Förebygg.nu genomförs på Folkets Hus i Göteborg, Olof Palmes plats 3. Hitta hit!

Anmälan och kostnad

Sista anmälningsdatum den 12 november
Deltagaravgift, endagsbiljett: 2 300 kr
Deltagaravgift, tvådagarsbiljett: 3 200 kr

Vi förbehåller oss rätten att vid fullbokad konferens stänga anmälan tidigare.

För att anmäla dig till årets konferens klicka här

Avbokningsvillkor

Eventuell avbokning av deltagande i konferensen gör du via e-post till info@förebygg,nu. Vid avbokning till och med 16 september 2019 återbetalas hela deltagaravgiften förutom en avbokningsavgift på 750 kr.
Vid avbokning efter den 16 september 2019 sker ingen återbetalning av deltagaravgiften, utan full avgift skall erläggas. Du kan även under hela anmälningstiden överlåta din bokning på en annan fysisk person helt utan kostnad. En överlåtelse administreras genom att du skriver till: info@förebygg.nu

Boende

Boende bokas av deltagare själva. Tänk på att Göteborg är en mycket populär arrangemangsstad även på hösten, speciellt de dagarna då Förebygg.nu arrangeras. Boka ditt boende så snart du har möjlighet.
Du hittar boendealternativ bland annat på www.goteborg.com

Vi förbehåller oss rätten till ändringar av prisuppgifter och programinnehåll samt reserverar oss för eventuella tryckfel.

Vad kostar det att delta på Förebygg.nu 2019?

Anmälan fr.o.m. den 17 september  t.o.m. den 12 november 2019 (sista anmälningsdatum)
Endagsbiljett: 2 300 kr
Tvådagarsbiljett: 3 200 kr

Var kommer konferensen Förebygg.nu att vara någonstans?

Konferensens alla delar kommer att vara på Folkets Hus i Göteborg. Adressen är Olof Palmes plats 3 och närmaste spårvagnshållplats är Järntorget.

Vad ingår i deltagaravgiften?

Deltagaravgiften inkluderar tillträde till konferensen, utställningar, fika och luncher.

I priset ingår även deltagande i Förfest och Festkväll. För att få plats är det dock viktigt att du i samband med anmälan till konferensen anger att du vill delta på dessa tillfällen.

Är min anmälan bindande?

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till en annan fysisk person. Eventuell avbokning av deltagande i konferensen gör du via e-post till info@förebygg,nu. Vid avbokning till och med 16 september 2019 återbetalas hela deltagaravgiften förutom en avbokningsavgift på 750 kr. Vid avbokning efter den 16 september 2019 sker ingen återbetalning av deltagaravgiften, utan full avgift skall erläggas. Du kan även under hela anmälningstiden överlåta din bokning på en annan fysisk person helt utan kostnad. En överlåtelse administreras genom att du skriver till:  info@förebygg.nu

När får jag en bekräftelse på min anmälan?

I samband med att du skickar in din anmälan kommer du få ett autogenererat svarsmail i vilket alla uppgifter du lämnat till oss framgår, detta är din bekräftelse på att din anmälan kommit in till oss. Skulle du inte få ett autogenererat svarsmail eller upptäcka att någonting blivit fel i samband med din anmälan, vänligen hör av dig till oss så snart som möjligt. Du når oss via info@forebygg.nu

Hur får jag min biljett?

Din konferensbiljett skickas ut via mail innan konferensen. Du skall ha med dig biljetten till konferensen då den också fungerar som din personliga namnskylt. Det är viktigt att du har på dig din personliga namnskylt under konferensen då denna ger dig tillträde till seminarier, utställningar, fika och lunch. Om det är någonting som inte stämmer på biljetten vänligen hör av dig till: info@forebygg.nu

Vad gör jag om jag tappat bort min biljett?

En vecka innan konferensen skickar vi ut en PDF-kopia på din konferensbiljett tillsammans med en påminnelse om att konferensen närmar sig till den e-postadress du angivit i din anmälan. Skriv gärna ut din biljett och ta med den till konferensen, så kommer din incheckning att gå på några sekunder.

Finns det möjlighet att göra en gruppanmälan?

Det är möjligt att göra en gruppanmälan (enbart tvådagarsbiljett) gällande minst 10 personer, t.o.m. den 16 september. Önskar du göra en gruppanmälan eller mer information kontakta oss via vår mail info@forebygg.nu.